ALLE UITSTAPJES NAAR INHAMMEN ZIJN PRIVÉ

HIER BUCHEN

DUIKEN/SNORKELING OUTINGS (4u)100€/PERSON (MIN.4 MAX 6 PERSONEN)

DE 4 UUR DURENDE TOCHTEN VINDEN PLAATS IN DE OMGEVING VAN SALOU EN OMGEVING. ANDERE MOGELIJKHEDEN TE RAADPLEGEN, (MEER TIJD, VERDER WEG GELEGEN BESTEMMINGEN). BIJZONDERE HOEKJES VAN ONZE KUST ONTDEKKEN, EVENALS DE WONDEREN DIE HUN FONDSEN VERBERGEN.  GAAN WE VOOR ANKER OM EERST TE ONTDEKKEN EN DAARNA TE ONTSPANNEN MET EEN SNACK INCULIDO. WE HEBBEN BASIS SNORKELUITRUSTING (MATEN RAADPLEGEN).

 

ZONSONDAG (4u) 100€/PERSOON (MIN. 2 PERSONEN – MAX 6 PERSONEN)

DE EXCURSIES BIJ ZONSONDERGANG OMVATTEN EEN WANDELING LANGS DE KUSTLIJN, EEN ZWEMPARTIJ EN EEN APERITIEF MET CAVA OF WIJN (VOORAF TE KIEZEN). DE ZON GAAT ONDER ACHTER DE BERGEN EN VANAF DE ZEE KUNT U HET BIJZONDERE VAN ONZE GOUDEN KUST WAARDEREN; HAAR KLEURSCHAKERINGEN VARIËREN ELKE SECONDE, EN VAAK KONDIGEN ZE HET WEER AAN DAT WE DE VOLGENDE DAG ZULLEN HEBBEN.

 

 

DRAG DONUT (4u)100€/PERSON + BRANDSTOF (MIN. 4 PERSONEN – MAX. 6 PERSONEN)

DE TRAWLING DONUT UITJES WORDEN GECOMBINEERD MET EEN WANDELING LANGS DE KUSTLIJN VAN DE GOUDEN KUST EN EEN ZWEMPARTIJ. INCLUSIEF SNACK EN VERSNAPERINGEN. HET GEVOEL VAN SNELHEID ALS JE IN DE DONUT ZIT IS ERG GRAPPIG, EN GEEFT JE EEN ADRENALINESTOOT. HET IS AAN TE BEVELEN OM EEN SOORT LYCRA TE DRAGEN OM WRIJVING TE VOORKOMEN. BRANDSTOF IS NIET INBEGREPEN IN DEZE RIT, VANWEGE HET HOGERE VERBRUIK.

 

HIER BUCHEN